Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. 

Je kunt jouw bestelling zonder gezeur ruilen of retourneren binnen 14 dagen.

Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Op sommige producten zit een verzegeling. Deze sticker, die op de verpakking zit, mag niet worden gebroken of geopend. Wanneer deze toch gebroken is kunnen wij je geen geld terug geven en zal retourneren dus geen nut hebben. Dit in verband met hygiëne en gezondheidsrisico. Bij niet verbroken verzegeling mogen de producten dan ook gewoon retour. Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht pas te vervallen. 

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als we jouw geretourneerde product hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wanneer een pakketje na de 14 dagen wordt teruggestuurd wordt er geen geld of product geretourneerd. 

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem dan contact op met de klantenservice via de contactpagina of mail naar Info@trustydeksel.nl